Compositores valencianes i teatre líric popular en el primer terç del segle XX

Les compositores valencianes durant el primer terç del segle XX foren autores de diferents partitures per a teatre líric i romangueren integrades en els principals cercles culturals de la ciutat de València. És la conclusió d’este article amb compositores i obres no catàlogades fins ara. Podeu llegir-lo a continuació en valencià o en castellà a través d’este enllaç.

Imatge de portada

Probablement, la compositora Matilde Caturla junt a la seua germana Loreto i l’escriptora teatral Pilar Monzó en un acte organitzat per la Societat Valenciana d’Autors. Autor: Barberà i Massip. Las Províncias, 20 de febrer de 1934.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *