Presentació Projecte SòNORE

Presentem el Projecte SòNORE!

SòNORE és una plataforma d’investigació que interpreta amb perspectiva de gènere objectes, persones i fenòmens relacionats amb el patrimoni musical valencià. Presenta una visió de conjunt sobre les pràctiques musicals de les dones valencianes en temps passats i la seua influència en l’actualitat, articulant-ho a través de la creació d’un discurs narratiu amb diferents línies temàtiques i d’un catàleg. 

Els recorreguts creats, que hem anomenat itineraris, conviden a confrontar les valoracions que han construït el discurs canònic androcèntric sobre els fenòmens sonors i a explorar els diferents rols i formes de participació que les dones valencianes del passat han realitzat en diferents contextos. La investigació duta a terme proposa un recorregut transdisciplinar per a crear un diàleg horitzontal que permeta incorporar les pràctiques sonores de les dones i els debats en clau feminista a la narració de les músiques valencianes.

Si voleu visitar el projecte, cliqueu ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *